Изненадващо днес саламът и лютеницата се оказаха акцент в предизборната кампания.

...
Изненадващо днес саламът и лютеницата се оказаха акцент в предизборната кампания.
Коментари Харесай

Компромати със салам и лютеница в предизборната кампания

Изненадващо през днешния ден колбасът и лютеницата се оказаха акцент в предизборната акция. Във фейсбук групи, от профили на общински съветници от ГЕРБ в Тетевен и в Ловеч, кандидати за народни представители от " Възраждане " и " Има Такъв Народ " се популяризира фотография на брандирана с логото на ПП-ДБ торбичка, която обаче е цялостна със колбас, лютеница и други хранителни артикули. Снимката беше оповестена и в уеб страницата " ПИК ".

В прессъобщение от " Продължаваме промяната - Демократична България " обявиха, че зложелатели се пробват да дискредитират обединението:

" Ако някой получи торбичка от „ Продължаваме Промяната – Демократична България “, би трябвало да е наясно, че в нея няма по какъв начин да има каквото и да било, с изключение на промоционални материали. Останалото е нарушаване на закона! "

От обединението прецизираха пред OFFNews, че в торбичките им има единствено вестник и пропагандни материали:

" Когато си лъгал и крал 12 години и нямаш причини, с които да убедиш хората да изберат теб отново… Когато си привикнал да караш гласоподавателите към урните с кюфтета и кебапчета… Тогава отиваш на среща с претенденти от ПП-ДБ, взимаш рекламни торбички, пълниш ги с артикули от магазина и организираш неблаговиден черен ПР с подправена акция и фотоси – с цел да повярват хората, че всички са като теб. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР